Elérhetőségeink: 4026 Debrecen, Hunyadi u. 17.   E-mail: gyakorlo@kistk.hu  Telefon: +36-52/614-600      Kapcsolat »

Kölcsey FerencReformátus Gyakorló Általános Iskola


Hírek

Gyermekfelügyelet
2022-12-01

Gyermekfelügyelet

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata a debreceni lakóhelyű általános iskolás gyermekek téli szünidei felügyeletét Debrecen Megyei Jogú Város Gyermekvédelmi Intézménye szervezésében 2022. december 22. és 2023. január 06.  között biztosítja.
A szülők a kérelmeket a www.gyervi.hu weboldalon, a szünidei gyermekfelügyelet menüpontban tudják benyújtani 2022.  december 05. és december 12. között.
2022-11-28

Adventi foglalkozások óvodások részére

Az óvodás gyermekek számára szervezett játszóház, zeneovi és  játékdélután foglalkozásain közel 150 gyermek vett részt.  Iskolánk és a tanítók megismerésére újabb lehetőséget kínálunk a három héten át tartó adventi foglalkozásokkal, amelyekről bővebb információ a BEISKOLÁZÁS menüben és a folytatásban olvasható.                                                                              Szeretettel várjuk a kedves gyermekeket és szüleiket ezekre az alkalmakra is!

 

Adventi adománygyűjtés
2022-11-20

Adventi adománygyűjtés

Kedves Szülők!

Az idei adventben is csatlakozunk a Magyar Református Szeretetszolgálat és a Dorkasz Szolgálat adománygyűjtéséhez. Kérjük, hogy minden osztály töltsön meg legalább egy szeretetdobozt és kék vödröt. Adományait személyesen leadhatja az iskola portáján, vagy gyermekével beküldheti az I. emeleti 122-es tanári szobába. Mi kerüljön a szeretetdobozba és a kék vödörbe? Rizs, olaj, száraztészta, cukor, konzervek, instant ételek, keksz, fűszerek, tea, édesség, alapvető higiéniai eszközök: tusfürdő, szappan, sampon, fogkefe, fogkrém, mosószer. A felajánlott adományokat az iskola munkatársai fogják elhelyezni a szeretetdobozokban és kék vödrökben.

Lehetőség van cipősdobozokba tett ajándék, a Nyilas Misi Pakk adományozására is, amivel a nélkülöző gyermekek karácsonyát tehetjük szebbé. Mi kerülhet bele? Édességek, fejlesztő társasjátékok, meleg sapka, sál, kesztyű, zokni, fogkefe, fogkrém, szappan, sampon, papírzsebkendő, füzet, tol, tolltartó, kifestő, színes ceruza, radír. Kérjük, a dobozokon tüntessék fel, hogy hány éves gyermeknek, fiúnak vagy lánynak szánják! A tanári szobában összegyűjtött cipősdobozokat a MRSZ számára fogjuk átadni.

A gyűjtés ideje: 2022. november 21 – december 16.

További online adományozási lehetőségeket találnak az alábbi elérhetőségeken:

Ruha adományozására is van lehetőség. A Hajdú- Bihar megyei Diákönkormányzatok Szövetsége szervezi ezt az adománygyűjtést a Debreceni Reménysugár Gyermekotthon és a DSZSZK Fogyatékosokat Ellátó Intézmény számára, melyhez idén mi is csatlakozunk. Ideszánt ruha adományaikat az iskolai büfé mellett található nagyméretű papírdobozban helyezhetik el, 2022. december 1-ig.

Megköszönve segítő együttműködésüket, áldáskívánással:

Ember Sándor 

igazgató                                                                                                                                                                                                  

 

A leendő 1. évfolyam  tanítói
2022-11-10

A leendő 1. évfolyam tanítói

1.a –  Osztályfőnök: Szabó Katalin
          Napközis nevelő: Lovász Krisztina

1.b –  Osztályfőnök: Bélteki Gáborné
          Napközis nevelő: Majoros Katalin

1.c –  Osztályfőnök: Halász Lívia
          Napközis nevelő: Izsoóné Csikai Zsuzsanna

1.d – Osztályfőnök: Tóthné Orgován Zsuzsa
          Napközis nevelő: Mózes Áronné

1.z –  Osztályfőnök: Farkas Viktória
          Napközis nevelő: Szűcsné Gali Ildikó