Elérhetőségeink: 4026 Debrecen, Hunyadi u. 17.   E-mail: gyakorlo@kistk.hu  Telefon: +36-52/614-600      Kapcsolat »

Kölcsey FerencReformátus Gyakorló Általános Iskola


Kicsinyek kórusa

2022-09-30

Flashmob éneklés a Lokis focistáknál

A mai esős délelőttön a Loki vezetőségének a meghívására együtt énekelt iskolánk mindkét kórusa a városunk focicsapatának!

A flashmob remekül sikerült és meglepetésünkre még a Tankcsapda zenészei is megjelentek a helyszínen, hogy hallják az általuk megírt Loki indulót! Talán nekünk is volt egy kicsiny részünk abban, hogy másnap fiaink 4-3-ra nyertek az Újpest ellen… gratulálunk!!

2022-09-23

Éneklés a Debreceni Egyetem Aulájában

Ebben az évben városunkba látogatott a Vezetőtanítók és Vezetőtanárok XIV. Országos Módszertani Konferenciája, mely rendezvény megszervezésének, lebonyolításának oroszlánrészét intézményünk vállalta magára. Ennek az eseménynek az ünnepélyes megnyitóján énekelt a Kicsinyek Kórusa. Műsorukban a Nagykállóból származó, Kállai kettős-ként elhíresült táncballada népdalait adták elő, Vad Péter karnagy citera kíséretével, valamint kivonulás előtt Draskóczy Lídia: Áldást, békességet! című kánonjával búcsúztak az egybegyűltektől.

Ezen a kórusszolgálaton a negyedikesek a tavalyi kórustársaikkal, az ötödikes zeneis tanulókkal énekelhettek újra együtt, nagy örömmel!

2022-09-01

Kölcsey plakettet kapott a Kicsinyek Kórusa!

Iskolánk vezetősége minden tanév végén kiválasztja azt a közösséget, mely a legjobb teljesítményt nyújtotta az elmúlt évben. Legnagyobb örömünkre a 2021/2022-es tanévben – teljes egyetértésben – a Kicsinyek Kórusára esett a választásuk! A Kölcsey plakett ünnepélyes átadására szeptember 1-én, a Református Nagytemplomban megtartott ünnepi tanévnyitó istentiszteleten került sor. A díjat Ember Sándor igazgató úrtól Oláh Jázmin Bodza és Gönczy Márton János vette át.

Köszönjük a megtisztelő elismerést!

2022-05-16

Az év kórusénekese

Az ének-zene tagozatosok évzáró hangversenyén ismét gazdára talált az ÉV KÓRUSÉNEKESE díj. A kupát kórus tagjai titkos szavazással ítélik oda annak a negyedikes társuknak, aki szorgalmával, magatartásával, segítőkészségével példát mutatott az elmúlt két év alatt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

 

A 2021/2022-es tanévben a díjat Oláh Jázmin Bodza, 4.z osztályos tanuló kapta.
Sok szeretettel gratulálunk!