Elérhetőségeink: 4026 Debrecen, Hunyadi u. 17.   E-mail: gyakorlo@kistk.hu  Telefon: +36-52/614-600      Kapcsolat »

Kölcsey FerencReformátus Gyakorló Általános Iskola


Iskolánk számokban

 • 1010 boldog gyerek
  1010 boldog gyerek
 • 6750 nm udvar játékra
  6750 nm udvar játékra
 • 4,72 tanulmányi átlag
  4,72 tanulmányi átlag
 • 88 fős nevelőtestület
  88 fős nevelőtestület
 • 100% sikeres továbbtanulás
  100% sikeres továbbtanulás
Kapcsolat »
Ismerjen meg bennünket

Diákélet az iskolában

A teljesítmény tiszteletet érdemel

Akikre büszkék vagyunk

Csatár Janka 4.z és Sándor Zsófia 4.z

Csatár Janka 4.z és Sándor Zsófia 4.z

Az Országos Zsoltáréneklő Versenyen páros dicséreténeklő kategóriában arany minősítést kapott és 1. helyezést ért el Csatár Janka 4.z és Sándor Zsófia 4.z osztályos tanuló.

Ecsedi Hanga 8.z és Orosi Orsolya 8.z

Ecsedi Hanga 8.z és Orosi Orsolya 8.z

Az Országos Zsoltáréneklő Versenyen páros dicséreténeklő kategóriában arany minősítést kapott és 1. helyezést ért el Ecsedi Hanga 8.z és Orosi Orsolya 8.z osztályos tanuló.

Iskolamédia

Lajtorja

Lajtorja

Az Országos Zsoltáréneklő Versenyen páros dicséreténeklő kategóriában arany minősítést kapott és 1. helyezést ért el Ecsedi Hanga 8.z és Orosi Orsolya 8.z osztályos tanuló.

Iskolarádió

Iskolarádió

Hallgassa meg Iskolarádiónk legfrissebb adását.

Meghallgatom »

Napi ige

Napi ige

"Boldog, a ki olvassa, és a kik hallgatják e prófétálásnak beszédeit, és megtartják azokat, a melyek megírattak abban;"

(Jelenések könyve 1,3a - Revideált Károli Biblia)

Olvassa el a református bibliaolvasó kalauz mai napi igemagyarázatát! Elolvasom »

Iskolai hírek

Érkezés a Vár utca felől
2024-06-01

Érkezés a Vár utca felől

Örömmel tájékoztatjuk a kedves szülőket, tanulókat és az intézmény munkatársait arról, hogy 2024. május 31-én befejeződött az emeletráépítés, ezért az iskola megközelítése 2024. június 3-tól ismét lehetséges a Vár utca felőli bejáratokon is.

Köszönjük az építkezés ideje alatt tanúsított megértésüket és együttműködésüket!

 

BOLHAPIAC 2024
2024-05-31

BOLHAPIAC 2024

Tizennegyedik alkalommal tartunk bolhapiacot 2024. június 7-én, pénteken 13:00 és 18 óra között iskolánk udvarán. Az osztályok standjain könyvek, régi újságok, virágok, játékok, kézműves termékek, háztartási eszközök, ruhaneműk, dísztárgyak, kisbútorok, elektronikai cikkek, virágok, dísznövények stb. árusítása lehetséges.  A vásári hangulat megteremtése érdekében várjuk olyan szülők jelentkezését, akik gyümölcsöt, süteménytüdítőt hoznának, s azokat árusítanák. A kínálatot iskolánk konyhája frissen sült lángossal fogja kiegészíteni!  A gyermekek szórakoztatását folyamatosan biztosítjuk a délután folyamán: ugrálóvár, csúszda stb.! 

Az összegyűlt pénz ezúttal is az osztályoknál marad. A bevételt – a nyolcadik évfolyam kivételével – a következő tanév során használhatják fel a közösségek a szeptemberi szülői értekezleten tervezhető célokra (pl.  osztálykirándulás támogatása, sportrendezvény vagy kulturális rendezvény látogatása, Mikulás ünnepség szervezése, osztályképek készítése,  Határtalanul! program, tánciskola stb.).

Szeretettel várjuk azokat a szülőket, rokonokat és barátokat is, akik az árusításban ugyan nem vesznek részt, de vásárlásaikkal hozzájárulnak a rendezvény céljának eléréséhez!

Minden résztvevőnek jó szórakozást kívánunk!

2024-05-13

Fogadóóra

Iskolai munkatervünk alapján május hónapban fogadóórát tartunk a folytatásban található táblázat szerint.

2024-05-06

Szülői értekezlet

Iskolai munkatervünk alapján május hónapban szülői értekezletet tartunk a folytatásban található táblázatok szerint.

Rólunk mondták

Szülők véleménye

 • Szívesen emlékszünk az erdei iskolára, osztálykirándulásokra, iskolai programokra, ünnepségekre, versenyekre, a könyvtári órákra, az atlétikai edzésekre, rajz szakkörre, a napközis foglalkozások gazdag programjaira, a bábszínházra, a meghitt Nagytemplomi alkalmakra…..
  Mind felejthetetlen élmény marad. Számos lehetőséget nyújtott az iskola a gyerekek képességeinek kibontakoztatására a tanórán és tanórán kívül is. Szeretet, nyugalom, harmonikus légkör, remek felszereltségű tanterem állt a minden napi munka hátterében, ahol minden a GYERMEKEKÉRT történt.

  Dióssyné Nanszák Andrea
 • Mit is jelent számomra a KisTK? A múltat, hisz több mint 20 éve én is a padjait „koptattam”. A jelent, hisz kislányom idén második osztályos ebben az iskolában. A jövőt, hisz a következő tanévet a kisfiam is azon a helyen kezdheti meg, ahol már 8. osztályosként azt reméltem egyszer én is tanító néni leszek… és lettem is.

  Kovács-Nagy Lívia
 • A kisfiunk, Petike idén lett elsős – kicsit izgultunk érte, reméltük, hogy gyorsan beilleszkedik majd. Szerencsére feleslegesen aggódtunk, hiszen a tanító nénik nagyon kedvesek, és már az első naptól kezdve mindent megtettek azért, hogy valódi kis csapatot kovácsoljanak az 1. b-ből.

  Demeter Orsolya
 • Fiunk – Kovács Attila – 8 évig volt a KisTK tanulója, ma már az egyik legnevesebb debreceni gimnázium diákja. Az iskola és a pedagógus kar mindent megtett azért, hogy fiunkból értékes ember neveljenek és azt hiszem ez sikerült is. Hálával gondolunk vissza a KisTK-ban eltöltött évekre, köszönjük!

  Kovácsné Fekete Ibolya

Diákjaink véleménye

A tanárok segítenek mindenben. Sok új dolgot tanulok. Szeretem hallgatni az iskolarádiót. Nagy az udvar és mindig találok valami érdekes dolgot. Nagyon szeretem olvasni a Lajtorját.

Majoros Zsombor 4.d

Én azért szeretem a kisTK-t, mert kedvesek a tanárok, finom az ennivaló, sok újdonságot tanítanak, nagyon szépek a termek, és jó olvasni az osztálytársaim írását a Lajtorjában.

Fárbás Eliza 4.d

Én azért szeretem a kistk-t, mert itt a tanárok nagyon kedvesek és mindig izgalmasan tartják az órát. Azért is szeretem, mert az iskolagyűlésen megtudom, hogy mik történnek körülöttem, és szeretem az ebédeket is. Meg még az órákon sokat játszunk.

Czégény Adél 4.d

Mert kedvesek a gyerekek, nagy az udvar, rendesek a szabályok, kedvesek a tanárok, finom az ebéd, játékosan tanulunk, szépek a termek.

 

Varga Boldizsár 4.d
Skip to content