Elérhetőségeink: 4026 Debrecen, Hunyadi u. 17.   E-mail: gyakorlo@kistk.hu  Telefon: +36-52/614-600      Kapcsolat »

Kölcsey FerencReformátus Gyakorló Általános Iskola


Iskolánk számokban

 • 1010 boldog gyerek
  1010 boldog gyerek
 • 6750 nm udvar játékra
  6750 nm udvar játékra
 • 4,72 tanulmányi átlag
  4,72 tanulmányi átlag
 • 88 fős nevelőtestület
  88 fős nevelőtestület
 • 100% sikeres továbbtanulás
  100% sikeres továbbtanulás
Kapcsolat »
Ismerjen meg bennünket

Diákélet az iskolában

A teljesítmény tiszteletet érdemel

Akikre büszkék vagyunk

Nagy Rita Petra 6.b

Nagy Rita Petra 6.b

Nagy Rita Petra 6.b osztályos tanuló elnyerte a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága által kiírt pályázaton a „MAGYARORSZÁG JÓ TANULÓJA, JÓ SPORTOLÓJA 2022“ címet.

Keszthelyi Szonja 8.d

Keszthelyi Szonja 8.d

Keszthelyi Szonja 8.d osztályos tanuló az Atlétika Diákolimpia Országos Döntőjében 300 méteres síkfutásban 1. helyezést ért el.

Iskolamédia

Lajtorja

Lajtorja

Keszthelyi Szonja 8.d osztályos tanuló az Atlétika Diákolimpia Országos Döntőjében 300 méteres síkfutásban 1. helyezést ért el.

Iskolarádió

Iskolarádió

Hallgassa meg Iskolarádiónk legfrissebb adását.

Meghallgatom »

Napi ige

Napi ige

"Boldog, a ki olvassa, és a kik hallgatják e prófétálásnak beszédeit, és megtartják azokat, a melyek megírattak abban;"

(Jelenések könyve 1,3a - Revideált Károli Biblia)

Olvassa el a református bibliaolvasó kalauz mai napi igemagyarázatát! Elolvasom »

Iskolai hírek

A Fórum Parkolóház használata
2023-09-03

A Fórum Parkolóház használata

Iskolánk kérésének megfelelően a téli szünetig munkanapokon a FÓRUM Debrecen P1 parkolószintjének a Bevásárlóközpontba nyíló bejáratát, valamint a Bevásárlóközpont Rákóczi utcai bejáratát fél 8-kor fogják kinyitni. Így a parkolást követően könnyen elérhetővé válik a Gyakorlóiskola a Hunyadi utca felől. A két zebrán történő biztonságos áthaladást közterület-felügyelő, illetve forgalmi jelzőlámpa biztosítja.

A mozgólépcső működése és a világítás azonban csak reggel 8 órakor indul el. (Rossz időjárás, ill. korlátozott látási viszonyok esetén sem tudják korábban a világítást indítani).

Erre tekintettel, kizárólag saját felelősségre lehet használni a mozgólépcsőt, ill. a Bevásárlóközpont folyosóját!

 

Érkezés az iskolába szeptember 1-jén
2023-08-31

Érkezés az iskolába szeptember 1-jén

Tisztelt Szülők!

A Debreceni Közterület Felügyelettel egyeztetve – a közlekedési káosz elkerülése érdekében – arra kérem Önöket, hogy gyermekük lehetőleg 8.00 és 8.30 között érkezzen meg az iskolába szeptember 1-jén. Az autóval érkezők a Hunyadi utcán  ne álljanak meg a gyermek gépkocsiból való kiszállása céljából!

Parkolásra ajánljuk a FÓRUM Debrecen Parkolóház és a Debrecen Plaza Mélygarázs igénybevételét (melyekben az 1. órai használat ingyenes), továbbá az Óváros utcáit.

Szeptember 4-től  a tanulóknak legkésőbb 7.50-ig kell megérkezniük az iskolába, mivel a tanítás 8 órakor kezdődik.

 

Ember Sándor

igazgató

Rólunk mondták

Szülők véleménye

 • Szívesen emlékszünk az erdei iskolára, osztálykirándulásokra, iskolai programokra, ünnepségekre, versenyekre, a könyvtári órákra, az atlétikai edzésekre, rajz szakkörre, a napközis foglalkozások gazdag programjaira, a bábszínházra, a meghitt Nagytemplomi alkalmakra…..
  Mind felejthetetlen élmény marad. Számos lehetőséget nyújtott az iskola a gyerekek képességeinek kibontakoztatására a tanórán és tanórán kívül is. Szeretet, nyugalom, harmonikus légkör, remek felszereltségű tanterem állt a minden napi munka hátterében, ahol minden a GYERMEKEKÉRT történt.

  Dióssyné Nanszák Andrea
 • Mit is jelent számomra a KisTK? A múltat, hisz több mint 20 éve én is a padjait „koptattam”. A jelent, hisz kislányom idén második osztályos ebben az iskolában. A jövőt, hisz a következő tanévet a kisfiam is azon a helyen kezdheti meg, ahol már 8. osztályosként azt reméltem egyszer én is tanító néni leszek… és lettem is.

  Kovács-Nagy Lívia
 • A kisfiunk, Petike idén lett elsős – kicsit izgultunk érte, reméltük, hogy gyorsan beilleszkedik majd. Szerencsére feleslegesen aggódtunk, hiszen a tanító nénik nagyon kedvesek, és már az első naptól kezdve mindent megtettek azért, hogy valódi kis csapatot kovácsoljanak az 1. b-ből.

  Demeter Orsolya
 • Fiunk – Kovács Attila – 8 évig volt a KisTK tanulója, ma már az egyik legnevesebb debreceni gimnázium diákja. Az iskola és a pedagógus kar mindent megtett azért, hogy fiunkból értékes ember neveljenek és azt hiszem ez sikerült is. Hálával gondolunk vissza a KisTK-ban eltöltött évekre, köszönjük!

  Kovácsné Fekete Ibolya

Diákjaink véleménye

A tanárok segítenek mindenben. Sok új dolgot tanulok. Szeretem hallgatni az iskolarádiót. Nagy az udvar és mindig találok valami érdekes dolgot. Nagyon szeretem olvasni a Lajtorját.

Majoros Zsombor 4.d

Én azért szeretem a kisTK-t, mert kedvesek a tanárok, finom az ennivaló, sok újdonságot tanítanak, nagyon szépek a termek, és jó olvasni az osztálytársaim írását a Lajtorjában.

Fárbás Eliza 4.d

Én azért szeretem a kistk-t, mert itt a tanárok nagyon kedvesek és mindig izgalmasan tartják az órát. Azért is szeretem, mert az iskolagyűlésen megtudom, hogy mik történnek körülöttem, és szeretem az ebédeket is. Meg még az órákon sokat játszunk.

Czégény Adél 4.d

Mert kedvesek a gyerekek, nagy az udvar, rendesek a szabályok, kedvesek a tanárok, finom az ebéd, játékosan tanulunk, szépek a termek.

 

Varga Boldizsár 4.d